Sinterklaas

Stichting Rondom d’n Toren helpt ieder jaar weer mee met de intocht van Sinterklaas op de Boschweg. Er staat dan een grote tent op het evenemententrein waar in afwachting van de Sint en zijn gevolg de kinderen vermaakt worden. Als de Sint aankomt begeleiden we hem naar het podium alwaar de Sint de kinderen en hun ouders toespreekt.

Prikkelarme Sinterklaasviering

Verder organiseert de Stichting sinds 2017 een speciale prikkelarme Sinterklaas. Dit is een sinterklaas middag waar kinderen alleen op uitnodiging aanwezig kunnen zijn. Het gaat om kinderen die tijdens de Sinterklaas periode NIET overal zomaar overal aan mee kunnen doen. Kinderen die wegblijven bij drukke feesten en activiteiten. Bij deze activiteit werken we samen met St. Buitengewoon Bijzonder.

Tijdens deze activiteit streven we zoveel mogelijk naar een rustige kleine huiskamer setting. Een setting waar het kind zelf kan kiezen of het wel in een kring bij Sinterklaas wilde zitten of juist lekker bezig wilde zijn met een knutselwerkje of puzzel. Een ongedwongen huiselijke sfeer waar zover het kon de prikkels gereduceerd word. (denk aan geen muziek, geen felle lichten en natuurlijk de grootste kracht een kleine groep)

Klik op deze link om de kleurplaat voor de kleurwedstrijd te downloaden.

Sinterklaas kleurplaat 2020

Met dank aan onze media partner Schijndel Online

Foto's Prikkelarme Sinterklaas 2019Foto's voorbereidingen Intocht 2019Foto’s Intocht Sinterklaas Schijndel Boschweg 2019

Met dank aan TV Schijndel

Sinterklaas op de Boschweg 2019 TVSchijndel

Vrienden van Stichting Rondom d'n Toren

Contact

Stichting Rondom d'n Toren
Schutsboom 1
5481GL Schijndel
info@rondomdntoren.nl

Privacyverklaring